TA3 现场直播


TA3 现场直播

电视频道:TA3

国家: 斯洛伐克

类别: 新闻电视

0 / 5

0 投票

TA3 观看流媒体直播

TA3 je jedinou spravodajskou televíziou na slovenskom mediálnom trhu. Oficiálne vysiela od 23. septembra 2001. Prvé mimoriadne vysielanie sa však uskutočnilo už 11. septembra 2001 pri príležitosti útoku na Svetové obchodné centrum v New Yorku.
TA3 je slobodné médium s nezávislým obsahom a uznávaný zdroj aktuálnych, pravdivých a overených informácii. Na TA3 nájdete profesionálne spracované témy z oblasti politiky, ekonomiky, financií, športu a sfér spoločenského diania a široké spektrum relácii. TA3 je celoplošná televízia, s denným zásahom na 1,2 mil – 1,5 mil. divákov. V roku 2013 a 2014 televízia TA3 získala ocenenie Superbrands SLOVAKIA.

国家

  • Regionálne spravodajstvo z Nového Mesta nad Váhom a jeho blízkeho okolia prináša svojim divákom vždy aktuálne informácie týkajúce sa kultúry, športu, politiky a verejného života.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televízia mesta Poprad - Spravodajstvo z mesta Poprad a okolia. TV Poprad je primárne spravodajská televízna stanica. Svojim programom je orientovaná na spravodajstvo,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televízia TV7 vysiela v meste Prešov prostredníctvom DVB-T kanál 41 a v programovom rastri Fiber TV - Orange, Slovanet, Condornet, Antik, Flexi TV, Kabelko a Elkvant -v základných

    4.3 из 5

    11 голосов