МТВ 现场直播


МТВ 现场直播

电视频道:МТВ

国家: 乌克兰

类别: 当地电视

4.6 / 5

6 投票

МТВ 观看流媒体直播

Маріупольськое телебачення (МТВ) — український регіональний телевізійний канал. Створено в 1997 році. Позиціонує себе як сімейний канал, орієнтований на інтереси різних вікових та соціальних категорій телеглядачів. Зона впевненого прийому — Маріуполь, і прилеглі райони (Новоазовський, Володарський, Волноваський, Першотравневий, Тельманівський, частина Запорізької області). Мариупольское ТВ транслируется во всех населённых пунктах Приазовья и является передовой телекомпанией в регионе благодаря технической оснащенности и интеллектуальному потенциалу коллектива.

国家

  • Xsport - единственный украинский мультиспортивный портал целью которого является популяризация здорового и активного образа жизни усиление интереса зрителей к различным видам

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CNL — це найбільша християнська телемережа, яка веде мовлення практично у всіх країнах світу, ретранслюється в Інтернеті, більш ніж в 400 кабельних мережах і ефірних станціях.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Світ телебачення, СТБ — український загальнонаціональний телевізійний канал. Входить до медіахолдингу StarLightMedia.. Вперше вийшов в ефір з 2 червня 1997 року. Станом на 2017 р.

    4.3 из 5

    11 голосов