Trinitas TV: 现场直播

电视频道:Trinitas TV:

国家: 罗马尼亚

类别: 宗教

4.6 / 5

5 投票

Trinitas TV: 观看流媒体直播

Televiziunea TRINITAS a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

国家

  • Stiri si informatii de ultima ora din sport, interviuri si comentarii la cald din fotbalul de pretutindeni. Cel mai urmarit post TV de sport, cel mai vizitat site de sport din

    4.3 из 5

    11 голосов

  • DIGI 24 este un post de televiziune de știri independente, întemeiat la data de 1 martie 2012, la București, de către RCS&RDS. Postul de televiziune are în portofoliu și opt

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов