Sub 现场直播

电视频道:Sub

国家: 芬兰

类别: 当地电视

4.3 / 5

6 投票

Sub 观看流媒体直播

Sub on rohkeasti erilainen. Se tarjoaa monipuolisesti sekä kotimaista että ulkomaista viihdettä ja elokuvia. Kanavan pääkohderyhmä ovat 15–44-vuotiaat. Naiset ja miehet katsovat kanavaa yhtä paljon.
Sub on suomalainen kaupallinen televisiokanava, jonka ohjelmisto on viihdepainotteista. Sub on osa MTV Oy:tä, jonka muita kanavia ovat MTV3, AVA ja C More Total -kanavapaketin maksukanavat. MTV Oy:n omistaa ruotsalainen viestintäyhtiö Bonnier AB. Subin omistaa MTV Oy.

国家

  • TV7 Plus -kanavan selvitystyö alkoi vuonna 2010, jolloin TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares koki kehotusta perustaa Taivas TV7:n rinnalle netissä toimivan rinnakkaiskanavan.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Nelonen on suomalainen valtakunnallinen, kaupallinen televisiokanava, joka aloitti toimintansa 1. kesäkuuta 1997 kaapelikanava PTV4:n seuraajana. Kaupallisena kanavana Nelonen

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Yle TV1 on Yleisradion omistama televisiokanava, joka tarjoaa yleisölle uutisia, urheilua ja viihdettä suomeksi. Lähes 70 % Yle TV1:n ohjelmistosta koostuu asiaohjelmista. Yle TV1

    4.3 из 5

    11 голосов