BVN 现场直播


BVN 现场直播

电视频道:BVN

国家: 比利时

类别: 公共电视

4.1 / 5

6 投票

BVN 观看流媒体直播

BVN is de publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland. BVN zendt geen anderstalige programma's of films uit, enkel Nederlandstalige producties van de Vlaamse en Nederlandse publieke omroepen. BVN staat voor 'het Beste van Vlaanderen en Nederland' en is daarmee dé Nederlandstalige publieke tv-zender in het buitenland.

Elke dag opnieuw selecteert BVN uit het televisie aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep en de VRT de beste Nederlandstalige programma's: nieuws en achtergrondinformatie, series en topfilms.
BVN is een 100 procent Nederlandstalige zender.

国家

  • La télévision locale de Gembloux, Perwez, Chastre et Walhain. Canal Zoom est une chaîne de télévision locale belge. Elle couvre les communes de Gembloux, Perwez, Chastre et

    4.3 из 5

    11 голосов

  • MNM is een ontspannende hitradio die de jonge luisteraar en zijn leefwereld centraal stelt, en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Eén is a public Dutch-language TV station in Belgium, owned by the VRT, which also owns Ketnet, Canvas and several radio stations. Although the channel is commercial-free, short

    4.3 из 5

    11 голосов